Joop Zoetemelk Classic - 13e editie

Routes en afstanden

De routes zijn elk jaar ongeveer gelijk, met hier en daar kleine afwijkingen bij onverwachte of aangekondigde wegwerkzaamheden. De definitieve routes van dit jaar zijn gelijk aan de routes die voor 2020 waren gepland.

De klassieker: 150 km

Heb jij de winter rustig door getraind, in het veld, op de weg of op de mountainbike? En ben je niet bang voor een beetje wind en misschien een buitje onderweg? Of ben je misschien alweer volop in training om te gaan koersen dit jaar? Dan is de 150 km er voor jou.

Download hier de 2022 gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan).

De uitdaging: 100 km

Bij de Joop Zoetemelk Classic is ook een 100 km route ook voor toerliefhebbers opgenomen. Ben je een beetje goed de winter doorgekomen? En ga je vroeg in het seizoen een flinke uitdaging niet uit de weg? Of voel je het weer kriebelen omdat het weer lente is en wil je het seizoen beginnen met een pittige klassieker?

Download hier de 2022 gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De middenafstand: 75 km

Wil jij aan het begin van het seizoen je fietsconditie weer op peil brengen? Wil je weer wat kilometers maken om helemaal fit te worden? Of ben jij actief in een andere sport en wil je wel eens je conditie testen op de fiets? Dan is de 75 km er voor jou.

Download hier de 2022 gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De beginafstand: 50 km

Wil jij de aangekomen pondjes toch weer wegfietsen? Of wil je je fietsconditie verbeteren om straks weer lekker te gaan fietsen naar je werk en in de vakantie? Of ben jij misschien wel jeugdlid van een wielerclub en wil je een duurtraining doen bij een echte voorjaarsklassieker? Dan is de 50 km er voor jou.

Download hier de 2022 gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De gps routes zijn ook als zip-bestand beschikbaar.


Download routekaart