Joop Zoetemelk Classic - 13e editie

Routes en afstanden

De 15e editie van de Joop Zoetemelk Classic is in voorbereiding. Vanwege het Corona virus is nog niet zeker hoe het dit keer zal gaan. Om voor iedereen een veilige tocht te kunnen organiseren moet er dit keer nog meer geregeld worden.

De routes zijn elk jaar gelijk, met hier en daar kleine afwijkingen bij onverwachte of aangekondigde wegwerkzaamheden. Voor degenen die alvast een trainingsronde willen doen. Je kan de gps routes gebruiken die op deze pagina staan. Let wel, de routes zijn nu natuurlijk nog niet uitgepijld.

De klassieker: 150 km

Heb jij de winter rustig door getraind, in het veld, op de weg of op de mountainbike? En ben je niet bang voor een beetje wind en misschien een buitje onderweg? Of ben je misschien alweer volop in training om te gaan koersen dit jaar? Dan is de 150 km er voor jou.

Download hier de gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan).

De uitdaging: 100 km

Bij de Joop Zoetemelk Classic is ook een 100 km route ook voor toerliefhebbers opgenomen. Ben je een beetje goed de winter doorgekomen? En ga je vroeg in het seizoen een flinke uitdaging niet uit de weg? Of voel je het weer kriebelen omdat het weer lente is en wil je het seizoen beginnen met een pittige klassieker?

Download hier de gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De middenafstand: 75 km

Wil jij aan het begin van het seizoen je fietsconditie weer op peil brengen? Wil je weer wat kilometers maken om helemaal fit te worden? Of ben jij actief in een andere sport en wil je wel eens je conditie testen op de fiets? Dan is de 75 km er voor jou.

Download hier de gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De beginafstand: 50 km

Wil jij de aangekomen pondjes toch weer wegfietsen? Of wil je je fietsconditie verbeteren om straks weer lekker te gaan fietsen naar je werk en in de vakantie? Of ben jij misschien wel jeugdlid van een wielerclub en wil je een duurtraining doen bij een echte voorjaarsklassieker? Dan is de 50 km er voor jou.

Download hier de gps route (klik met de rechter muisknop en selecteer opslaan)

De gps routes zijn ook als zip-bestand beschikbaar.